[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 885: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/auth.php:929)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 885: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/auth.php:929)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3390: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/auth.php:929)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3392: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/auth.php:929)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3393: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/auth.php:929)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3394: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/auth.php:929)
www.karakocan.info • Başlık görüntüleniyor - KEMALETTİN GÜVERCİN

KEMALETTİN GÜVERCİN

Öğretmen Futbolcu

Moderatörler: karakocanli_nl, derman

KEMALETTİN GÜVERCİN

Yeni mesajgönderen POL.MİTHAT@HOTMAİL.COM tarih Cum Ara 26, 2008 7:56 pm

KARAKOÇANIN GELMİŞ GEÇMİŞ EN KABİLYELİ FUTBOLCUSU GÜZEL İNSAN TEMİZ YÜREKLİ TAM BİR KARAKOÇAN SEVER HER ZAMAN HER YERDE SAYGIİL BAHS EDERİM HAYATINDA SAĞLIK VE MUTLU OLMASINI DİLERİM MİTHAT POLAT SELAMLAR
POL.MİTHAT@HOTMAİL.COM

Re: KEMALETTİN GÜVERCİN

Yeni mesajgönderen hüsnü leperi tarih Cmt Ara 27, 2008 1:57 pm

70 ler değilde 80 veya 90 larda olsaydı dünya çapında futbolcu olurdu kesinlikle...onu seviyor..sağlıklı yaşam diliyorum
hüsnü leperi

Yeni mesajgönderen avni depevi tarih Cmt Oca 03, 2009 5:43 pm

kendisini yakinen tanırım.güzel insandır.risk alabilseydi büyük topçu olurdu.almadı alamadı .yalınız çok eleştiri yapmasın sakin olsun aman .sağlık önemli daha relaks lütfen sarı kemo...
avni depevi

Yeni mesajgönderen marnes8@hotmail.com tarih Çrş Şub 04, 2009 10:01 pm

sevgili arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.Karakoçanın saygıdeğer insanları bende sizleri çok ama çok seviyorum.Ben bu mutluluğu sizlerle birlikte tattım.Birlikte çok güzel günlerimiz ve anılarımız oldu .Güzellikler birlikte paylaşılınca önem kazanır.Önemli olan güzellikleri birlikte paylaşmaktır.tüm Karakoçanlı kardeşlerime özellikle Karakoçansporun unutulmaz efsane kadrosundaki arkadaşlarıma sevgiler ve saygılar gönderiyorum.sağlıklı ve mutlu bir yaşam diliyorum.Mithat Polat ,Yavuz Okçu ,Adnan Doğan ,Yaşar Kılınç ,Hüseyin Doğan ,İrfan Can ,Erdoğan Özsoy ,Ali Koç Kasım Sarıkaya ve daha nice başarılara imza atmış karakoçansporun başarısında emeği olan tüm kardeşlerime sağlık ,neşe ,huzr ve mutlu bir yaşam diliyorum..SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM...Birlikte nice güzell günlere.....Kemalettin GÜVERCİN.
marnes8@hotmail.com

Yeni mesajgönderen Sucar59@hotmail.com.tr 1SCJ411 tarih Cum Şub 27, 2009 3:44 pm

Sevgili hemşerilerimizin yazmış oldukları temenniler,beni çok duygulandırdı hepsine teşekkür ederim .Bundan sonraki hayatında sağlık mutluluk dolu nice günler geçirmenizi yüce Allahtan diler tüm arkadaş ve dostlara selam ve sevgilerimi gönderiyorum.Selim Uçar Geyve
Sucar59@hotmail.com.tr 1SCJ411

Yeni mesajgönderen Ali LEĞANİ tarih Cmt Mar 07, 2009 8:08 am

COÇUKKEN İDOLÜMDÜ.HEP ONUN GİBİ FUTBOLCU OLMAK İSTERDİM.ONU TAKLİT ETMEYE ÇALIŞIRDIM.DEĞERLİ AMCAMI SEVİYOR VE SAĞLIKLI YAŞAM DİLİYORUM
Ali LEĞANİ

Yeni mesajgönderen gola hesi meli tarih Sal Mar 24, 2009 8:12 pm

o bir karakoçanli..o bir efsane..o karakoçanda futbol tarihini yazmiş..futbol sevdasini aşilamiştir güzel karakoçana..geçenlerde elaziğda karakoçanlilarla beraberdim..konu futbol olunca sari kemodan bahsetmemek mümkünmü..dakikalarca onun futbol zekasindan bahsettiler..seni seviyoruz sari kemo..sen bizim gurur abidemizssin...saglikla kal
gola hesi meli

Yeni mesajgönderen Ahmet Bulut tarih Prş Mar 26, 2009 2:06 pm

KARAKOÇANDA SÖZKONUSU FUTBOLSA SARI KEMO MUTLAKA ANILIR.BU EFSANE FUTBOLCU İLE GURUR DUYAR TÜM KARAKOÇANLILAR.SENİ SEVİYORUZ BEYĞUDİ ....
Ahmet Bulut

Yeni mesajgönderen zülfü bilici tarih Cum Mar 27, 2009 4:12 pm

BÜYÜK TOPÇUYDU.SEYRETMEKTEN ZEVK ALIRDIK...HELE O SAĞ DIŞ AYAKLA ATTIĞI ADRESE TESLİM TOPLAR ADAMI MEST EDERDİ...BU VESİLE İLE BENİ GENÇLİĞİME GÖTÜRDÜN MİTHAT POLAT...AĞĞĞ HANİ BENİM GENÇLİĞİM NERDE...KARAKOÇANSIZ KALDIM ANNE BU NE YAMAN GURBET ANNE ..HANİ BENİ MKUPIKIM ,HANİ BENİM GOLA HESİ MELİM,KIRĞPARIM,HISOPARIM....NERDE...DİLDE BİR AĞ KALDI SERMAYE...AĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞ
zülfü bilici

Yeni mesajgönderen MEHOY QÜR tarih Pzr Mar 29, 2009 5:52 am

çocukken köyümüzde topa 'gog' denirdi.kulundere de iyi top oynayanın lakabı kesinlikle sarı kemoydu.hep merak ederdik bu sarı kemo nasıl bir şey .hatta gırbo ile maçlarımızda birbirimizi sarı kemo ile fişekler motive ederdik.seneler sonra karakoçan'da okumaya geldiğimizde bu efsaneyi seyretme imkanı bulduk.hakikaten söyledikleri kadar varmış.Adeta futbol resitali veriyordu,maestro gibiydi.Tabi diğerleri de sarı kemo yu tamamlıyordu.aman Allah'ım o ne yetenekti.Yazıkki bu yetenek Karakoçan sınırları içinde hapsoldu-kaldı.
MEHOY QÜR

Sonraki

Dön Kemal GUVERCIN

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir